A SI-KER Szabó Ignacné e.v. tulajdonosa Szabó Ignácné, a cég tejtermékek importjával és nagykereskedelmével foglalkozik és már 25 éve tevékenykedik a magyar piacon. A cég tulajdonosa az 1980-as években lerakat vezetőként kezdte Siófokon. Több kirendeltségnek is dolgozott egyszerre. Az áruk szállítmányozása először bérfuvarozókkal, majd saját autókkal történt. Majd az 1990-ben felismerve az élelmiszer kereskedelemben megváltozott lehetőséget vállalkozóként kezdett el tevékenykedni a tulajdonos, majd ezt követően hamarosan családi tulajdonú céget alapítottak.

Családi vállalkozásban élelmiszer nagykereskedés háttér tapasztalatával Magyarországon az elsők között kezdtünk el élelmiszer exporttal és importtal foglalkozni. Elsők között hoztuk be Magyarországra az akkor még újdonságnak számító gyümölcsjoghurtokat, és kezdtük meg az együttműködést a J. BauerKG-val, aki a mai napig a legnagyobb beszállítók közzé tartozik. Majd újabb gyártók képviseletét láttuk el Magyarországon, és így a termékek száma egyre növekedett szortimentünkben. 2001-től megkezdtük a nemzetközileg levédett saját márkás termékeink (Cheeseland és Milkland) bevezetését a magyar piacon, melyek forgalma jelenti már a cég forgalmának nagyobb részét, de emellett az általunk képviselt gyártók márkatermékei is megtalálhatók szortimentünkben.

Az általunk forgalmazott termékféleségek: joghurtok, pudingok, sajtok, tej és egyéb tejtermékek, illetve olívabogyó, olívaolaj. A cég lépésről-lépésre növelte külföldi érdekeltségeit, valamint forgalmazott termékeinek számát, és így szélesítve vevőkörét juttatja el termékeit minél több áruházlánc polcára. Első beszállítói között voltak a multinacionális cégeknek. Vevőik nagyobb hányada most is a Magyarországon működő üzletláncokból és nagykereskedőkből tevődik össze.

Ma már termékeink széles választéka megtalálható a Hiper- és szupermarketekben. Siófoki telephelyükön irodaház, 1.500 m2-es hűtőház zöldövezetben helyezkednek el, kb. 9000 m2-es ingatlanon. A raktárépület kamiondokkolóval, rámpákkal került kialakításra, a szakszerű fel és lerakodás céljából. A raklapokon lévő áru raktározása polcrendszereken, mozgatása a be- és a kiszállításoknál elektromos targoncákkal történik.

Áruikat saját logisztikai háttérbázisunk szállítja vevőikhez. Működésünket, termékbiztonságunkat HACCP rendszer működteti, ellenőrzi. A piaci változásokhoz, valamint a korszerű táplálkozási szokásokhoz alkalmazkodva folyamatosan fejlesztjük saját márkáikat, és bővítjük termékválasztékunkat.

A cég a hazai piacon megszerzett pozícióját tovább szeretné erősíteni, vevőinek megbízható, stabil partnerei lenni. Az általuk forgalmazott árukat szakszerűen kiválasztva a legkiválóbb minőségben szeretnék továbbra is forgalmazni.

Kategóriák

 
TEJSZÍNEK

cheeseland.hu tejszin1

 

 

SAJTOK

cheeseland.hu cheese1

 

 

JOGHURTOK

cheeseland.hu yoghurt1

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd
X

Right Click

No right click

 A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ